A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веренчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Про реорганізацію Яблунівської філії І-ІІступенів

Дата: 12.05.2022 11:27
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

УКРАЇНА

ВЕРЕНЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ, ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

____ сесія _____ скликання

 

                                         Р І Ш Е Н Н Я № ________/2022

 

«____» травня 2022 року                                                                   с.Веренчанка

Про реорганізацію  Яблунівської філії І-ІІ

ступенів –заклад дошкільної освіти

Веренчанського опорного закладу загальної

середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде 

Веренчанської сільської ради Чернівецького району

Чернівецької області  та затвердження Положення

в новій редакції

 

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 13, 25 Закону України «Про освіту», статтями 8, 31-33, 37 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про дошкільну освіту», статтями 15-17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», статтями 104-107 Цивільного кодексу України, Кодексу законів про працю України, статтями 56-58 Господарського кодексу України, Положенням про освітній округ, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2020 року № 777 (із змінами), Положенням про опорний заклад затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 19.06.2019 року № 532, розпорядженням Кабінету Міністрів України № 729-р від 12.06.2020 року «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій громад Чернівецької області», з метою концентрації та ефективного використання наявних ресурсів, їх спрямування на задоволення освітніх потреб учнів (вихованців), створення єдиної системи освітнього процесу, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Реорганізувати з 31.08.2022 року Яблунівську філію І-ІІ ступенів заклад дошкільної освіти Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде  Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (код ЄДРПОУ 44476626), яка знаходиться за адресою: 59400, село Яблунівка, вулиця Молодіжна, 6, Чернівецького району, Чернівецької області шляхом пониження з І-ІІ ступенів на І ступінь а саме:  у Яблунівську філію І ступеня - заклад дошкільної освіти Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде  Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області.

  2. З урахуванням п.1 даного рішення внести зміни до Положення Яблунівської філії І ступеня – заклад дошкільної освіти Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде  Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, затвердити його в новій редакції та увести у дію з 31.08.2022 року, додається.

3. Уповноважити Веренчанського сільського голову на підписання Положення Яблунівської філії І ступеня – заклад дошкільної освіти Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде  Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, в новій редакції.

4.  Керівнику Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде  Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (Смаглій Н.І.) в установленому законом порядку вжити заходи організаційно-кадрового характеру, повідомити та попередити всіх педагогічних працівників (вчителів – предметників) Яблунівської філії І ступеня – заклад дошкільної освіти Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області, які викладають у 5-9 класах даної філії про їх вивільнення у зв’язку із пониженням в результаті реорганізації ступеня філії, змінами в організації виробництва і праці, скорочення чисельності та штату працівників в порядку та строки, визначені чинним законодавством України (за 2 місяці, згідно ст.32, ч.1 ст.40 КЗпП України).

5. З урахуванням прийнятих змін доручити керівнику Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (Смаглій Н.І.) в термін до 01.06.2022 року, привести у відповідність структуру,  штатну чисельність та затвердити штатний розпис опорного закладу та філії в новій редакції, який увести у дію з 01.09.2022 року.

6. Керівнику Веренчанського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде  Веренчанської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області  (Смаглій Н.І.):

- у термін до 01.09.2022 року, здійснити заходи організаційного характеру спрямовані на подальше забезпечення всіх учнів 5-9 класів Яблунівської філії І ступеня - заклад дошкільної освіти правом на здобуття освіти на належному рівні у Веренчанському  ОЗЗСО І-ІІІ ст. імені Ірини Вільде Веренчанської сільської ради, згідно вимог чинного законодавства;

- у термін до 01.09.2022 року, здійснити заходи організаційного характеру спрямовані забезпечення щоденного організованого (під час здійснення освітнього процесу) підвезення (перевезення) всіх учнів 5-9 класів Яблунівської філії І ступеня - заклад дошкільної освіти для навчання у Веренчанський  ОЗЗСО І-ІІІ ст. імені Ірини Вільде Веренчанської сільської ради, за маршрутом ( с.Яблунівка вул.Молодіжна,6 - с.Веренчанка вул.Шевченка, 81 та у зворотному напрямку) із дотриманням усіх заходів безпеки та у відповідності до вимог чинного законодавства.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань освіти, сім’ї, молоді та спорту, науки, культури, охорони здоров’я та соціальних питань.

 

     Сільський голова                                                         Володимир БОЙЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь