A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веренчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

До уваги жителів громади

Дата: 13.04.2022 14:02
Кількість переглядів: 335

ОГОЛОШЕННЯ !!!

Шановні мешканці громади

Відповідно до чинного законодавства України у Веренчанській територіальній громаді організовується добровільне формування територіальної громади ( далі ДФТГ) для виконання завдань територіальної оборони та окремих завдань руху опору від російської агресії.

Членами даного ДФТГ можуть стати всі патріотично налаштовані мешканці, які за своїми фізичними, моральними психологічними та особистісними якостями готові добровільно виконувати свій громадянський обов’язок, а також  захищати рідний край, дім, своїх рідних, знайомих та інших жителів громади в разі реальної загрози безпеки нашої громади, а також готові здійснювати допомогу ТРО та ЗСУ у виконанні поставлених завдань на визначеній місцевості території нашої громади. 

Вимоги до членів ДФТГ , - дані особи повинні бути громадянами України, бути зареєстрованими або мешканцями Веренчанської територіальної громади, відповідно до військового обліку   повинні являтися особами рядового, сержантського і старшинського складу, молодшого та старшого офіцерського складу, яким на момент реєстрації виповнилося 60 років (граничний вік 65 років) (бажано власники мисливської зброї) і які добровільно виявили бажання служити у період введення воєнного стану (оголошення стану війни). А також членами ДФТГ можуть, бути особи яким, ще не виповнилося 60 років, однак які відповідно до ст.23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» не підлягають призову на військову службу під час мобілізації.

Членство у даному ДФТГ здійснюється на безоплатній основі, є виключно добровільним. На його членів розповсюджуються соціальні гарантії військовослужбовців ЗСУ. 

Для отримання додаткової інформації можна звертатися по телефону (0990016222) чи безпосередньо до Веренчанської сільської ради з понеділка по п’ятницю протягом робочого дня. При собі мати оригінали документів які посвідчують особу, військовий квиток, дозвіл на мисливську зброю (за наявності) та інші документи які підтверджують, що  кандидат в члени ДФТГ не підлягає призову під час на військову службу під час мобілізації ( ст.23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію») .    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь