Веренчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рятувальники ЧРУ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області закликають громадян дотримуватись правил безпеки під час занурення.

Дата: 19.01.2023 09:51
Кількість переглядів: 298

Рятувальники ЧРУ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області закликають громадян дотримуватись правил безпеки під час занурення.

 

Не занурюйтесь в необладнаних та не перевірених рятувальниками на безпеку дна місцях. Не варто розпочинати «хрещенські розваги» в місцях, де немає представників медичної та рятувальної служб.

Не вживайте алкоголь до і одразу після занурення.

Не дозволяйте пірнання дітей у холодну воду без нагляду батьків чи дорослих.

Не можна пірнати у воду безпосередньо з криги. Під час групового купання, кількість людей, які одночасно знаходяться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб.

У жодному разі не пірнайте у воду. Заходьте в ополонку повільно й обережно. Уникайте великого скупчення людей біля купелі.

Пам’ятайте, що глядачі не повинні виходити на кригу, а бажаючим варто дотримуватися черги та обережно підходити до ополонки.

Всім відвідувачам хрещеної купелі необхідно знати: рекомендований час перебування у холодній купелі становить не більше 10 секунд, а пірнати можна не більше трьох разів, - після чого потрібно перевдягнутися у сухий теплий одяг і піти в підготовлене обігріте приміщення або автомобіль, де відразу випити гарячого чаю з медом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь