A A A K K K
для людей із порушенням зору
Веренчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Інформує Державна міграційна служба

Дата: 06.04.2023 16:22
Кількість переглядів: 157

УДМС у Чернівецькій області під час Великодніх свят працюватиме без додаткових вихідних

 

Звертаємо увагу буковинців, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що відзначення Великодня за східним та західним обрядом 09 та 16 квітня 2023 року не вплине на режим роботи обласного апарату та територіальних підрозділів  Управління ДМС у Чернівецькій області.

На виконання Закону України № 2136 від 15 березня 2022 р. «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану»,  всі підрозділи міграційної служби Буковини у перед- та післясвяткові дні працюватимуть в штатному режимі згідно визначених графіків роботи.

Зокрема, обласний  апарат  та Чернівецький відділ УДМС у Чернівецькій області не працюватимуть в суботу та неділю 08-09 та 15-16 квітня, територіальні підрозділи в неділю та понеділок – 09-10 та 16-17 квітня 2023 р.

Передсвяткові робочі дні по суботам 08 та 15 квітня 2023 року в територіальних підрозділах згідно визначеного графіка роботи триватимуть від 09.00 до 16.45.

Управління ДМС у

Чернівецькій області

 

 

«Паспортний сервіс» відкриває свої двері для українців у Берліні

 

За даними Управління Верховного комісара ООН у справах біженців із початку повномасштабної війни в Україні на території Німеччини опинилися понад 1 мільйон вимушено переміщених українців, які потребують вирішення чимало питань з паспортними документами.

Тож сьогодні в результаті плідної співпраці Державної міграційної служби, МЗС та МВС України у столиці Німеччини у тестовому режимі розпочинає свою роботу відокремлений підрозділ ДП «Документ».

Зокрема, відкриття стаціонарного центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс» у місті Берлін дозволить забезпечити українців дійсними паспортними документами, що дозволить їм отримувати фінансову та гуманітарну допомогу, дозволи на роботу, навчання та вільно перетинати кордони.

Центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс» у м. Берлін знаходиться за адресою: Am Treptower Park 14, 12435 Berlin, поверх 2.

Обслуговування відвідувачів здійснюється з понеділка по суботу включно з 9:00 до 18:00 за «живою» чергою (електронна черга запрацює трошки згодом).

Тут громадяни зможуть отримати такі послуги, як:

оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);

обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);

обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності);

одночасне оформлення закордонного паспорта та ID-картки;

 

 

 

 

 

 

обмін посвідчення водія;

страхування.

Всю актуальну інформацію щодо роботи центру у Берліні та консультацію з будь-яких питань Ви можете отримати у приватних повідомленнях на офіційній сторінці «Паспортного сервісу» у Facebook.

Детальний перелік послуг, електронний запис та інформація щодо необхідних документів доступні на офіційному веб-сайті ДП «Документ».

Принагідно нагадуємо, що на сьогодні окрім Німеччини підрозділи «Паспортного сервісу» вже доступні у чотирьох містах Польщі (Варшава, Краків, Ґданськ, Вроцлав), у Туреччині (Стамбул), Словаччині (Братислава) та Чехії (Прага). Детальніше про їх роботу Ви можете дізнатися на нашому сайті за посиланням.

ДМС і надалі продовжуватиме створювати умови зручного оформлення паспортних документів українцям.

Наближаємо перемогу разом!

Управління ДМС у

Чернівецькій області

337296213_545715097432028_2357751473851448660_n.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь