Веренчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Інформує Державна міграційна служба

Дата: 11.04.2023 17:27
Кількість переглядів: 160

Як перевірити стан готовності документів?

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон?  Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС  "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

У пошуку введіть серію та номер документа, на підставі якого здійснюєте нове оформлення. Далі перед вами з’явиться інформація стосовно готовності вашого паспорта.

Зверніть увагу:

- серія паспорта у формі книжечки вводиться великими українськими літерами, а свідоцтва про народження – як зазначено у самому документі.

- якщо серія свідоцтва про народження починається з 1 або І, у базі може бути один з трьох варіантів написання: цифра 1, українська літера І, латинська літера I – залежно від того, яку оператор ввів  під час оформлення.

- серію та номер документа іноземця або особи без громадянства – вводять без розділових знаків – крапки, коми, тире.

Зазначимо, що за допомогою сервісу можна перевірити стан оформлення таких документів, як:

- паспорт громадянина України для виїзду за кордон,

- ID-картка,

- посвідка на тимчасове проживання,

- посвідка на постійне проживання,

- дозвіл на імміграцію в Україну,

 

- продовження строку перебування в Україні.

Перевірити готовність документа можна з наступного дня після подання заяви до територіального підрозділу ДМС.

Принагідно нагадуємо, що оформити ID-картку чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон  можна незалежно від місця реєстрації у будь-якому територіальному підрозділі Міграційної служби, ДП «Документ» чи ЦНАП.

Управління ДМС у

Чернівецькій області

 

Інформація для іноземців і осіб без громадянства, які служать/служили в ЗСУ, Нацгвардії та Державній спецслужбі транспорту

 

Іноземці та особи без громадянства, які служать або служили в Збройних Силах України, Національній гвардії або Державній спеціальній службі транспорту!

З УСІХ ПИТАНЬ подання звернень щодо врегулювання статусу проживання на території України, отримання громадянства України або дозволу на імміграцію просимо звертатися за номерами телефонів центрального апарату ДМС: +38 (044) 365-03-83, +38 (044) 365-32-42.

Контакти відповідних фахівців міграційної служби в Чернівецькій області можна отримати на «Гарячій лінії» УДМС у Чернівецькій області: 0372-55-04-61.

Всі матеріали, які стосуються врегулювання правового статусу, необхідно подавати в форматі електронного звернення на адресу електронної пошти hotline@dmsu.gov.ua.

Електронне звернення має містити: підпис заявника, прізвище, ім'я, по батькові заявника, адресу проживання, електронну адресу заявника.

До електронного звернення разом із заявою просимо долучати відскановані копії наявних документів, які мають значення для розгляду ДМС відповідного питання. В темі електронного листа при надсиланні звернення просимо зазначати: "Увага! Іноземець-військовослужбовець".

Державна міграційна служба не стоїть осторонь проблем кожного, хто боронить нашу країну від російських загарбників, та спрямовує свої зусилля на пошук шляхів вирішення цих проблем.

Наближаємо перемогу разом!

Управління ДМС у

Чернівецькій області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь