Веренчанська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Інформує Державна міграційна служба

Дата: 09.05.2023 11:16
Кількість переглядів: 425

Електронні сервіси ДМС при оформленні ID-картки

Першим кроком до оформлення ID-картки є реєстрація в «Електронну чергу». Це можна зробити тут: https://dmsu.gov.ua/services/online.html або через термінали безпосередньо в підрозділах міграційної служби (на території Чернівецької області такі встановлені тільки в підрозділах УДМС в Чернівцях).

Для оплати адміністративної послуги можна скористатися сервісами «Платіжні реквізити»: https://dmsu.gov.ua/services/payment.html або «Оплата послуг онлайн»: https://dmsu.gov.ua/services/epayment.html .

Після подання документів можна відстежувати в режимі «онлайн» процес оформлення паспорта за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів»:  https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html .

Різні  статуси, що видає сервіс в процесі виготовлення паспорта, означають такі етапи, як надання дозволу на друк, виготовлення та пересилання, доставку та можливість отримання готового паспорта.

Як ви бачите статус: «Документ доставлений до підрозділу Міграційної служби /дата/ та може бути отриманий заявником», можна приходити і забирати свій готовий паспорт. 

Управління ДМС у

Чернівецькій області   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь